Tuinonderhoud Steenwijk

Naast tuinontwerp en –aanleg is Rick Weiland Hoveniers een betrouwbare partner voor al uw tuinonderhoud in Steenwijk, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij begrijpen als geen ander dat u graag wilt dat uw tuin er het hele jaar door netjes bij ligt. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Rick Weiland Hoveniers is een klein, persoonlijk bedrijf dat haar ervaring en expertise inzet om tuinonderhoud in Steenwijk zo optimaal mogelijk uit te voeren. Het spreekt vanzelf dat wij werken volgens vooraf gemaakte afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vele particulieren en bedrijven gingen u voor en ontdekten dat compleet tuinonderhoud in Steenwijk bij ons hand in hand gaat met betaalbaar vakmanschap.

offerteaanvraag hoveniersbedrijfcontact rick weiland hoveniersbedrijf

Tuinonderhoud in Steenwijk naar úw keuze

Er zijn vele manier waarop we u helpen uw tuinonderhoud in Steenwijk vorm te geven. De ene tuin is de andere niet, en bovendien is elk mens verschillend. Hier houdt Rick Weiland Hoveniers graag rekening mee. Daarom bieden wij diverse tuinonderhoudscontracten aan die passen bij uw situatie. Dit kan bijvoorbeeld een voorjaars- of najaarsbeurt zijn, maar ook totaal tuinonderhoud in Steenwijk behoort tot de mogelijkheden. Dat houdt in dat geen omkijken meer heeft naar uw tuin. Ook voor eenmalige tuinklussen kunt u Rick Weiland inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerk, het kappen of verwijderen van bomen of het knippen van hagen.

Tuinonderhoud in Steenwijk voor particulieren en bedrijven

Voor Rick Weiland Hoveniers is geen klus te groot of te klein. Of het nu gaat om maaien, bemesten, onkruid verwijderen of het verticuteren van uw gazon, voor uw complete tuinonderhoud in Steenwijk zijn wij inzetbaar. Want wij begrijpen als geen ander dat een tuin er het hele jaar door netjes uit moet zien. Misschien wilt u meer weten over onze werkwijze en wilt u een vrijblijvende afspraak maken. Wij staan u graag te woord om u alles te vertellen over tuinonderhoud in Steenwijk en alle bijkomende voordelen voor u als klant.

Bel mij terug!

Nieuws / Actueel