Tuinonderhoud Wolvega

Bent u voor tuinonderhoud in Wolvega op zoek naar een vakkundige partner? Graag stellen we onszelf even aan u voor: Rick Weiland Hoveniers. Wij zijn een klein bedrijf dat met een persoonlijke aanpak grote resultaten boekt. Met onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud in Wolvega timmeren we al jaren aan de weg. We bedienen een klantenkring die zowel uit particulieren als bedrijven bestaat. Met Rick Weiland Hoveniers kunt u rekenen op betaalbaar vakmanschap in combinatie met kwaliteit en expertise op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud.

offerteaanvraag hoveniersbedrijfcontact rick weiland hoveniersbedrijf

Uitgebreide mogelijkheden in tuinonderhoud in Wolvega

Rick Weiland Hoveniers heeft diverse manieren om tuinonderhoud in Wolvega up to date te houden. Zoveel mensen zoveel wensen, en daar houden wij graag rekening mee. U heeft bij ons de keuze uit diverse tuinonderhoudscontracten. Dit kan bijvoorbeeld een voorjaars- of najaarscontract zijn, afhankelijk van waar uw tuin om vraagt. Ook behoort het tot de mogelijkheden om uw gazon eens per week door ons te laten verzorgen, of dat we  het tuinonderhoud in Wolvega tijdens uw vakantie voor rekening nemen. Hoe u het ook wilt hebben, bij Rick Weiland Hoveniers bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin die er netjes bij ligt.

Klein en groot tuinonderhoud in Wolvega

Als het om tuinonderhoud in Wolvega gaat, zijn we geïnteresseerd in klussen van elke grootte. Ook kleine of eenmalige tuinklussen nemen we graag voor onze rekening. Heeft u snoei- of knipwerk of moeten er bomen of struiken worden verwijderd? Ook dit deel van uw tuinonderhoud in Wolvega doen we met dezelfde dosis plezier en inzet. Maar denk ook aan het knippen van hagen, het verplanten van bomen en struiken of het bemesten of maaien van uw gazon. Al deze diensten voor tuinonderhoud in Wolvega verzorgen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Bel mij terug!

Nieuws / Actueel