Tuinverzorging Wolvega

Genieten van uw tuin maar de tuinverzorging in Wolvega overlaten aan een partner die er verstand van heeft? Dan moet u echt even nader kennis maken met Rick Weiland Hoveniers. Wij zijn een klein bedrijf dat met een persoonlijke aanpak en betaalbaar vakmanschap aan de weg timmert. Met een breed pakket aan diensten bedienen wij met complete tuinverzorging in Wolvega een groeiende klantenkring. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van grote en kleine tuinen. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en variëren van eenmalige tuinklussen tot totaalonderhoud. Kortom, tuinverzorging op maat.

offerteaanvraag hoveniersbedrijfcontact rick weiland hoveniersbedrijf

Tuinverzorging in Wolvega geheel naar uw wens

Natuurlijk wilt u graag dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd bijligt, maar soms ontbreekt het u voor een optimale tuinverzorging in Wolvega aan tijd om alles bij te houden. Graag helpen we u hierbij. We zien het als een uitdaging om uw tuinverzorging in Wolvega vakkundig aan te pakken. Al het materiaal en de beplanting die Rick Weiland Hoveniers gebruikt, is van uitstekende kwaliteit. De combinatie van deze kwaliteit met onze gedegen kennis maakt tuinonderhoud in Wolvega altijd tot een succes. Uiteraard bepaalt u zelf op welke manier we uw tuin onder handen nemen.  U kunt ervoor kiezen om onze hulp in te schakelen bij eenmalige tuinklussen zoals snoeiwerk of het bemesten van uw tuin, maar we tekenen ook graag voor de complete aanleg van uw tuin in Wolvega. Wat u ook wenst, Rick Weiland Hoveniers staat altijd garant voor betaalbaar vakmanschap.

Maak kennis met onze tuinverzorging in Wolvega

Graag maken wij nader met u kennis om samen met u uw tuinverzorging in Wolvega onder de loep te nemen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Met plezier voeren wij al uw kleinere of eenmalige klussen uit, altijd op de voor ons eigen, persoonlijke wijze. Voor al uw vragen over uw tuinverzorging in Wolvega kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel mij terug!

Nieuws / Actueel